lördag 7 februari 2009

Äntligen lilla vän...

Idag har vår underbara lilla Lex hittat sin nya matte, och allt känns så toppen inte bara för hans skull utan även för vår. Skönt att veta att han kommer till ett superbra hem som verkligen har tid för just honom, det är han verkligen värd!

Oj vad vi fått gallra bort många som hört av sig angående honom, känns nästan lite hemskt. MEN vi har fått gå på magkänsla och det intryck vi fått av folk för att försöka göra så att lillkillen får en så bra start som möjligt i livet och självklart ett så bra hundliv som han är värd. Hur som helst så var det iaf så trevligt att ha dig och din bror på besök idag och vi kände både jag och Danne att du var den vi sökte för Lex.

Jag hoppas att du med vill haka på trenden och skapa en liten "blogg" så jag å de andra valpköparna får följa med och se bilder på honom ibland! *pik* ;)

Nu är det bara att vänta på en veterinärtid för ombesiktning på honom innan han är redo att flytta och förgylla er vardag i många år framöver. Hoppas att Jonas tycker att han är lika bedårande nu när han kommer hem med barnen och får se bilder ;)

3 kommentarer:

Lex sa...

Nu har jag fixat en blogg till oss också!

www.lexovi.blogspot.com

Carro

Laban sa...

Skönt att Lex har hittat ett bra hem till slut :) Vi är glada för eran och Lex skull! Lycka till nu Lex! :)

Ida sa...

Vad kul att alla har bloggar nu :) så spännande att följa med!

Mmm, man kan inte annat än att känna sig glad över att alla valpar får så bra hem!